Skip to main content

Vitale workshops

Vitale werknemers zijn productiever, gelukkiger en gezonder dan hun minder vitale collega’s.

Vitaliteit staat hoog op de agenda bij talloze organisaties in Nederland. Gelukkig maar, want het stimuleren van vitaliteit brengt veel voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat werknemers beter presteren, minder ziek zijn en hoger in hun motivatie zitten. Om die reden geloof ik dat investeren in vitaliteit niet moet worden gezien als een kostenpost, maar juist als een belangrijke investering. Daar profiteert de werknemer maar ook de organisatie van. Op aanvraag geef ik interactieve workshops en/of Webinars (online) van 1 à 1,5 uur of 1 dagdeel bij bedrijven.

Klik hieronder voor meer informatie over de betreffende workshops

 • Fit@work

  Fit@work”
  Optimaliseer jouw welzijn op de werkvloer In een wereld waarin we steeds meer tijd doorbrengen op het werk, is het essentieel om aandacht te besteden aan onze gezondheid en welzijn op de werkvloer. De workshop "Fit@work" is speciaal ontworpen om u te helpen uw werkplek te transformeren tot een bron van vitaliteit, energie en productiviteit. Ontdek hoe jij jouw gezondheid en prestaties op het werk kunt verbeteren met deze inspirerende en praktische workshop.

  Waarom deze workshop?
  Een gezonde en fitte werknemer is een waardevolle troef voor elk bedrijf. Deze workshop bied je de tools en kennis om: • Ergonomische werkplekgewoonten te ontwikkelen die rug- en nekklachten helpen voorkomen. • Gezonde beweeggewoonten te bevorderen voor meer energie en vitaliteit. • Jouw fysieke welzijn te verbeteren voor optimale prestaties.

  Wat kun je verwachten?
  Deze workshop "Fit@work" biedt een mix van interactieve sessies, praktische oefeningen en waardevolle inzichten. Je kunt verwachten:
  • Inzicht in hoe jij jouw werkplek kunt optimaliseren voor comfort en productiviteit.
  • Naast een stuk educatie over de houdingen en bewegingen op de werkplek gaat deze workshop ook over de inrichting van de werkplek. Wat is de juiste zit- en/of sta houding toegespitst op de persoon.
  • Dagelijkse (tussendoor) oefeningen, ontspanning en beweegadviezen komen aan bod. • Direct na de workshop worden de deelnemers op de werkplek bezocht. Tijdens dit bezoek worden de zit- en sta houding en de persoonlijke instellingen beoordeeld.
  • Tevens wordt er een inventarisatie gemaakt van eventuele knelpunten. Vervolgens, wordt er een “verbeter” advies gegeven en kan dit in een werkplekverslag worden vastgelegd.
  • De medewerkers ontvangen een Wellness Toolkit. Dit is een ultieme gids om de leiding te nemen over je fysieke, mentale en emotionele gezondheid terwijl je op kantoor of vanuit huis werkt.

  Voor wie is deze workshop bedoeld?
  De workshop "Fit@work" is geschikt voor werknemers op alle niveaus, van managers tot teamleden, die streven naar een gezondere en productievere werkomgeving. Het is ook waardevol voor HR-professionals en werkgevers die geïnteresseerd zijn in het welzijn van hun personeel.

  Investeer in jouw welzijn op het werk
  Als Je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een gezondere en meer productieve werkomgeving, nodig ik je graag uit om deel te nemen aan de workshop "Fit@work". Samen zullen we werken aan het creëren van een werkplek waarin jij je fitter, energieker en gemotiveerder voelt.

  Jouw welzijn is mijn prioriteit op de werkvloer!

  Duur workshop: 1,5 a 2 uur
  Duur bezoeken van werknemers op de werkplek: 2 uur
  Duur totaal: 1 dagdeel (4 uur) 10 tot 12 personen
  prijs op aanvraag

  Meer informatie:  06 - 21 20 60 72

 • Energie in Balans

  Ontdek de sleutel tot vitaliteit en veerkracht in het dagelijks leven
  In ons drukke bestaan is het vaak een uitdaging om onze energie in balans te houden. Werk, sociale verplichtingen, gezinsleven en persoonlijke zorgen kunnen allemaal bijdragen aan stress en uitputting. Maar wat als je de controle over jouw energieniveaus kunt herwinnen en een gevoel van vitaliteit en veerkracht kunt creëren? Welkom bij de workshop "Je Energie in Balans," waar je de tools en inzichten krijgt aangereikt om jouw energie op een gezonde en evenwichtige manier te beheren.
   

  Waarom deze workshop?
  Het behouden van een evenwichtige energiebalans is essentieel voor zowel uw fysieke als mentale welzijn. Deze workshop is ontworpen om je te helpen:
  • Inzicht te krijgen in de bronnen van jouw energie en wat jou energie geeft.
  • Effectieve strategieën te leren om stress en vermoeidheid te verminderen.
  • Jouw persoonlijke energiepatronen te herkennen en optimaliseren.
  • Een gezonde balans te vinden tussen werk, ontspanning en zelfzorg. Wat kunt je verwachten? Deze workshop is interactief en praktisch van aard. Er zal samen met jou gewerkt gaan worden aan het identificeren van jouw energiebronnen en -lekken, en je voorzien van concrete stappen om jouw energie in balans te brengen. Je kunt verwachten:
  • Groepsdiscussies en het delen van ervaringen met andere deelnemers.
  • Praktische oefeningen en technieken om uw energie te verhogen.
  • Aanbevelingen om jouw specifieke situatie aan te pakken.
  • Hulpmiddelen en strategieën om een duurzaam en energiek leven te leiden. Voor wie is deze workshop bedoeld? Deze workshop is geschikt voor iedereen die op zoek is naar manieren om hun energie te optimaliseren, stress te verminderen en een gezonde balans in het leven te vinden. Of je nu een professional bent, een ouder, een student, of gewoon iemand die streeft naar meer vitaliteit, deze workshop biedt waardevolle inzichten en oplossingen.

  Neem de regie over jouw energie
  Als je klaar bent om de regie over jouw energie terug te nemen en een leven vol vitaliteit en veerkracht te omarmen, nodig ik je graag uit om deel te nemen aan deze workshop "Je Energie in Balans". Samen zullen we werken aan het creëren van een leven waarin jij je energiek en veerkrachtig voelt, ongeacht de uitdagingen die op jouw pad komen.
  Jouw energie is jouw kracht!

  Duur workshop 1 à 1,5 uur Prijs op aanvraag

  Meer informatie: 06 - 21 20 60 72

 • Van werkstress naar werkplezier

  Ontdek de sleutel tot een gezonde en plezierige werkomgeving

  Werkstress is een veelvoorkomend probleem in onze moderne samenleving, en het kan een aanzienlijke impact hebben op zowel de fysieke als de mentale gezondheid van werknemers. Maar wat als ik je vertel dat er manieren zijn om werkstress om te buigen naar werkplezier?
  Welkom bij de workshop "Van Werkstress naar Werkplezier," waar ik je de tools en inzichten bieden om een positieve verandering in jouw werkervaring te bewerkstelligen.

   Waarom deze workshop?
  Werkstress kan leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, waaronder burn-out, slaapstoornissen, angst en depressie. Het heeft ook invloed op de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Deze workshop is ontworpen om deze problemen aan te pakken en je te helpen:

  Begrijpen wat werkstress veroorzaakt en hoe het jouw gezondheid beïnvloedt.

  • Effectieve stressmanagementtechnieken en -strategieën leren.
  • Ontdekken hoe je een gezonde werk-privébalans kunt creëren.
  • Positieve veranderingen in jouw werkomgeving bevorderen om werkplezier te vergroten.

   Wat kun je verwachten?
  Deze workshop is interactief en praktisch van aard.
  Je kunt verwachten:

  • Groepsdiscussies en het delen van ervaringen met andere deelnemers.
  • Praktische oefeningen en technieken om stress te verminderen.
  • Begeleiding en advies om jouw specifieke situatie aan te pakken.
  • Hulpmiddelen en strategieën om jouw werkomgeving positief te beïnvloeden.

   
  Voor wie is deze workshop bedoeld?
  Deze workshop is geschikt voor iedereen die werkstress ervaart en op zoek is naar manieren om deze stress te verminderen en meer plezier en voldoening op de werkvloer te vinden. Of je nu een werknemer, manager of werkgever bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten en oplossingen.

  Neem de regie over jouw werkplezier
  Als je klaar bent om de regie over jouw werkplezier terug te nemen en werkstress te verminderen, nodig ik je graag uit om deel te nemen aan de workshop "Van Werkstress naar Werkplezier". Samen zullen we werken aan een gezonde en plezierige werkomgeving voor jou en jouw collega's.

  Jouw welzijn op het werk is mijn prioriteit!
  In deze workshop neem je de regie over jezelf.
  Duur workshop 1 à 1,5 uur
  Prijs op aanvraag

  Meer informatie: 06 - 21 20 60 72

 • Gezond werken

  Ontdek de sleutel tot gezondheid, energie en arbeidsvreugde

  Iedereen kent wel die momenten waarop het werk zwaar aanvoelt, stress zich opstapelt en we ons uit balans voelen. Het is de realiteit van het moderne leven, maar er is goed nieuws: "Gezond Werken" gaat over het maken van bewuste keuzes om in harmonie te werken en ervoor te zorgen dat je eigen energiebalans de aandacht krijgt die het verdient.

  "Gezond Werken" draait om jouw welzijn, zowel fysiek als mentaal, op de werkvloer.

   Tijdens deze interactieve workshop krijg je:

  • Inzicht in de 7 bronnen van arbeidsvreugde en hoe ze van invloed zijn op jouw werk en leven.
  • Oefeningen om te ontdekken welke thema's in jouw werk meer aandacht verdienen en welke minder.
  • Fysieke en mentale oefeningen om je welzijn te verbeteren en je energie te versterken.
  • Herkenning van signalen van een burn-out en praktische tips om hiermee om te gaan, ondersteund door wetenschappelijke inzichten.

  Wat kunt u verwachten?
  Deze workshop "Gezond Werken" is een interactieve ervaring die je de vaardigheden en het begrip biedt om:

  • Je energiebalans te herstellen en te behouden.
  • Stress te verminderen en emotionele veerkracht op te bouwen.
  • Arbeidsvreugde te vergroten en meer voldoening uit je werk te halen.
  • Praktische strategieën toe te passen om burn-out te voorkomen.

   Voor wie is deze workshop bedoeld?
  De workshop "Gezond Werken" is geschikt voor iedereen, van medewerkers tot managers, die op zoek is naar manieren om hun welzijn te verbeteren, stress te verminderen en meer vreugde en voldoening in hun werk en leven te ervaren.

  Investeer in uw welzijn en arbeidsvreugde
  Als u klaar bent om bewuste keuzes te maken voor een gezondere, evenwichtige en gelukkigere werk- en levensstijl, nodig ik u graag uit om deel te nemen aan deze workshop "Gezond Werken". Samen zullen we werken aan het creëren van een positieve, gezonde en veerkrachtige werkomgeving.

  Uw welzijn is mijn prioriteit op het werk en daarbuiten!

  Duur workshop 1,5 uur
  Prijs op aanvraag

   

  Meer informatie: 06 - 21 20 60 72

 • Energiemanagement

  Laad jezelf op voor Succes en Ontspanning

  Herwin je vitaliteit en energie voor een productief en ontspannen leven
  Heb je het gevoel dat je direct na het weekend alweer toe bent aan vrije dagen? Het is een veelvoorkomend gevoel in ons drukke leven, maar het goede nieuws is dat je kunt leren om je energieker te voelen en meer te halen uit elke dag. Deze workshop "Energiemanagement" is speciaal ontworpen om je te helpen energiegevers en energievreters te herkennen en effectieve manieren te ontdekken om je energie optimaal te gebruiken.

  Effectief energiemanagement is de sleutel tot verhoogde prestaties en een betere ontspanning

  Tijdens deze workshop krijg je:

  • Inzicht in wat je energie geeft en wat het wegneemt.
  • Praktische strategieën om je energiegebruik te optimaliseren.
  • Onderzoek dat aantoont hoe een juiste energiebalans je prestaties kan verhogen en ontspanning kan bevorderen.

   Wat kun je verwachten?
  De workshop "Energiemanagement" is een interactieve ervaring die je helpt:

  • Energiegevers en energievreters in je dagelijks leven te identificeren.
  • Effectieve technieken te leren om je energiebalans te herstellen.
  • Je prestaties te verbeteren en beter te ontspannen.

   

  Voor wie is deze workshop bedoeld?
  De workshop "Energiemanagement" is geschikt voor iedereen die zijn energie wil optimaliseren, zijn prestaties wil verhogen en meer ontspanning wil ervaren. Of je nu een professional bent die streeft naar topprestaties, een ouder die balans zoekt in werk en gezin, of iemand die gewoonweg meer energie wil hebben, deze workshop biedt waardevolle inzichten en oplossingen.

  Herontdek je energie en vitaliteit
  Als je klaar bent om je energie te managen, je prestaties te verbeteren en meer te genieten van het leven, nodig ik je graag uit om deel te nemen aan deze workshop "Energiemanagement". Samen zullen we werken aan het creëren van een energieke en evenwichtige levensstijl waarin je je optimaal voelt.

  Jouw energie is de sleutel tot succes en ontspanning!
  Duur workshop 1 à 1,5 uur                                                                                                                  
  Prijs op aanvraag

  Meer informatie: 06 - 21 20 60 72

 • Bioritme & Slaap en Slaap je fit

  Ontdek de kracht van een gezond bioritme en slaap voor vitaliteit

  Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en energiek leven. Als je 's ochtends wakker wordt en je uitgerust voelt, ben je beter in staat om de uitdagingen van de dag aan te gaan en te genieten van het leven. De workshop "Bioritme en Slaap: Slaap je Fit" is speciaal ontworpen om je te helpen begrijpen hoe je bioritme werkt en hoe je slaap kunt optimaliseren voor meer vitaliteit en welzijn.

  Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor je fysieke en mentale gezondheid.         

  Tijdens deze workshop krijg je:

  • Inzicht in de redenen achter een slechte nachtrust en slaapstoornissen.
  • Praktische technieken om slaapproblemen aan te pakken en je slaapkwaliteit te verbeteren.
  • Educatieve elementen en een leuke slaapquiz om je kennis over slaap te vergroten.

  Wat kun je tijdens verwachten? 
  De workshop "Bioritme en Slaap: Slaap je Fit" is een boeiende en praktische ervaring waarin je:

  • Leert hoe je een gezond slaappatroon kunt ontwikkelen en onderhouden.
  • Verschillende slaapoefeningen leert die je meteen in je dagelijkse leven kunt toepassen.
  • Je bewust wordt van de impact van slaap op je algehele welzijn en productiviteit.

  Voor wie is deze workshop bedoeld? 
  De workshop "Bioritme en Slaap: Slaap je Fit" is geschikt voor iedereen die zijn slaapkwaliteit wil verbeteren, meer energie wil hebben en gedurende de dag fit wil blijven. Of je nu kampt met slapeloosheid, nachtelijke onrust of gewoonweg wilt genieten van een diepere en meer verkwikkende slaap, deze workshop biedt waardevolle inzichten en direct toepasbare oplossingen.

  Ontdek de kracht van een goede nachtrust 
  Als je klaar bent om je slaapgewoonten te verbeteren en gedurende de dag fit en energiek te zijn, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze workshop "Bioritme en Slaap of Slaap je Fit". Samen zullen we werken aan het creëren van een slaaproutine die je helpt om op je best te zijn, zowel fysiek als mentaal, en te genieten van een leven vol vitaliteit.

  Een goede nachtrust is de sleutel tot een gezond en energiek leven!        

  Duur workshop: 1 à 1,5 uur 
  Prijs op aanvraag

  Meer informatie:  06 - 21 20 60 72

 • Mindful@work Training en workshop

  Breng Balans in Werk en Leven
  Ontdek de kracht van mindfulness voor meer rust en focus op de werkvloerIn onze moderne wereld van constante prikkels en deadlines kan werk vaak overweldigend zijn, waardoor het moeilijk is om evenwicht te vinden en in het moment te blijven. De Mindful@work Training en Workshop zijn ontworpen om je te helpen mindfulness te integreren in je professionele leven, waardoor je rust, helderheid en veerkracht kunt vinden, zelfs in de drukste werkdagen.

  Waarom deze training en workshop?
  Mindfulness is een bewezen benadering om stress te verminderen, concentratie te verbeteren en algemeen welzijn te bevorderen. Tijdens onze Mindful@work Training en Workshop bied ik:

  • Praktische mindfulness-oefeningen die specifiek zijn afgestemd op de werkomgeving.
  • Inzichten in hoe je mindfulness kunt toepassen om stress te verminderen en focus te vergroten.
  • Effectieve technieken om met uitdagingen op het werk om te gaan en veerkracht te ontwikkelen

  Wat kun je verwachten?
  Onze Mindful@work Training en Workshop zijn interactieve en hands-on ervaringen waarin je:

  • Leer hoe je mindfulness kunt integreren in je dagelijkse werkzaamheden.
  • Oefen met aandachtig luisteren, stressbeheersing en meer.
  • Ontdek hoe je in het moment kunt blijven, zelfs tijdens drukke werkdagen.

  Voor wie is deze training en workshop bedoeld?
  De Mindful@work Training en Workshop zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar manieren om meer balans, rust en focus op de werkvloer te vinden. Of je nu een professional, manager, of HR-verantwoordelijke bent, deze training en workshop bieden waardevolle tools om de prestaties en het welzijn te verbeteren.

  Investeer in je welzijn en prestaties op het werk
  Als je klaar bent om mindfulness te omarmen als een krachtige tool om je werk en leven in balans te brengen, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan onze Mindful@work Training of Workshop. Samen zullen we werken aan het creëren van een werkomgeving waarin mindfulness centraal staat en waarin je optimaal kunt floreren.

  Vind rust, helderheid en veerkracht op de werkvloer met Mindful@work!

  Duur workshop 1 a 1,5 u
  Prijs op aanvraag

  Programma Mindful@work traning:
  Deze training is gebaseerd op de basis mindfulnesstraining (MBSR). Dat is gewoonlijk een  8 weekse training met een wekelijkse bijeenkomst en oefeningen thuis. In deze werkwijze is veel aandacht voor theorie, praktijk en oefenen we veel.
  De training wordt toegespitst op de situatie op het werk. Oefeningen worden aangescherpt met praktijkvoorbeelden uit de eigen organisatie en bedrijfscultuur. De standaard achtweekse training wordt in overleg aangepast: op welke tijden, met welke trainingsduur en –intensiteit, het soort oefeningen.

  Resultaat
  Uit onderzoek naar de effecten van mindfulnesstraining blijkt dat het positieve effecten heeft op stress, mentale vaardigheden, productiviteit en onderlinge verhoudingen op het werk. 

   Mensen die meer mindful zijn: 

  • hebben minder last van stress en negatieve gedachten.
  • signaleren sneller dat er wat aan de hand is en doen er dan ook wat aan.
  • ervaren contacten met collega’s positiever en communiceren makkelijker.
  • gaan beter om met conflicten, omdat ze zich minder snel bedreigd voelen.
  • zijn zelfbewuster en vitaler.
  • zijn aandachtiger, hebben meer focus, zijn creatiever en presteren beter.

  Doelgroep
  Alle medewerkers in groepen van ongeveer 10 personen.

  Aanpak
  Deze 8 weekse training komen theorie, praktijk en huiswerk aan de orde. Je ontvangt een trainingsmap en per week krijg je een gedeelte van het werkboek mee. Elke bijeenkomst heeft zijn eigen thema. Deze training is geen trucje dat je eventjes in een uurtje kunt leren. Het is een vaardigheid, een houding die je in veel gevallen in een aantal weken goed onder de knie kunt krijgen.

   

  Voor meer informatie: bel 06 - 21 20 60 72

Contact:      info@gezondinbewegen.nl         Tel:  06-21206072


Gezondinbewegen 2023    ------    Website: INSIGHT -----  Copyright Photo's: FreePik.com