Skip to main content

Eveline
Bongaerts

Trainer - Therapeut
Mijn passie is mensen in beweging krijgen; fysiek, mentaal en in een slaap (beweging) Als ik één ding heb mogen leren in mijn 30 jaar als oefentherapeut/ trainer, dan is het dat een groot deel van onze fysieke en mentale klachten slechts een symptoom zijn van iets anders. Vaak is er een onderliggende oorzaak van iets wat er niet klopt in ons leven. Wat doen wij te veel of juist te weinig.

"Een waardevolle vraag om jezelf te stellen wanneer je klachten ervaart is dan ook: “Stel dat mijn lijf slimmer is dan m’n hoofd, wat wil het mij dan vertellen? Wat heb ik in mijn leven te veranderen zodat het weer goed en kloppend is voor mij?”

Mijn ervaring is dat mensen dan feilloos weten wat er zou mogen veranderen, maar dat dat vaak ook precies die dingen zijn waar we onze veiligheid en stabiliteit aan hebben opgehangen. En dus blijven we doen wat we altijd doen. Simpelweg omdat het bekend en dus een soort van veilig voelt. Ook al is het niet goed voor je. En daarmee sluit je de poort naar verandering. Ben je bereid om echt contact te maken met je lijf en nieuwsgierig te zijn: stel dat het er is voor jou, wat wil het je dan vertellen? Ik ben er voor je om samen de gebruiksaanwijzing van je lichaam opnieuw te lezen en te ervaren. Hierdoor kun jezelf de regie nemen om je fysieke en/of mentale klachten of slaap problemen op te lossen.

Als Oefentherapeut sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici  

Founder & Personal Trainer


Contact:      info@gezondinbewegen.nl         Tel:  06-21206072


Gezondinbewegen 2023    ------    Website: INSIGHT -----  Copyright Photo's: FreePik.com